Nytt år och nya färger

Familjen och jag njuter fortfarande av lediga, lata dagar – och som många andra har jag passat på att blicka tillbaka på året som har gått och kan konstatera att 2013 (mitt första hela år som egen företagare) var ett utvecklande och spännande år. Jag har bland annat haft intressanta inredningsuppdrag hos företag och privatpersoner, bloggat, börjat med Instagram, hjälpt East & West mäklarfirma att starta upp en inredningsbutik, blivit återförsäljare åt ett par olika företag, knutit nya värdefulla kontakter och inlett spännande samarbeten, varit intervjuad i inredningsmagasin och lokalpress, utbildat mig vidare, besökt mässor och utställningar och rest (bl a till Rom nu i höstas) och jag har träffat många intressanta människor och lärt mig så otroligt mycket…Jag är så himla tacksam för att jag får syssla med det som jag brinner för!

Men nu är det ett nytt spännande år fullt med nya möjligheter och utmaningar!

Och dagarna går fort när man är ledig…

Igår var vi i Malmö och åt god lunch på Vapiano och kikade lite på rean och så var jag och såg den nya Sune-filmen med dottern. Tyvärr har bloggen fått stå tillbaka lite de senaste dagarna. Det blir förhoppningsvis tätare inlägg när ledigheten är slut!

Julen dröjer sig kvar i vårt hem ett litet tag till, men nu efter allt det röda längtar jag verkligen efter ljusare och krispigare färger. Just nu tilltalas jag särskilt av pasteller, korall och himelsblått!

Ett enkelt sätt att få in ny färg i hemmet är att satsa på några nya kuddar…

Kuddarna kommer ifrån Luckyboysunday, Hay, How Are You, Himla och Littlephant.

En del av tonerna kan man hitta i Pantones Color Report för våren 2014.

Till årets färg har dock Radiant Orchid blivit utsedd. Men den tror jag att jag står över när det gäller inredningen här hemma. Det enda rummet i vårt hus där det kommer in lila är dotterns!

Ha en riktigt skön helg!

Christina

Ett svar på ”Nytt år och nya färger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *