En kollektion helt i vitt

Just nu finns det väldigt många snygga armaturer på marknaden med former och färger som tar plats och blir snygga detaljer i sig i rummet. Om man däremot vill att den övriga inredningen ska få framträda och komma i fokus, är det skönt med armaturer som sätter ljuset i centrum och liksom bara finns där – men ändå med stil och finess.

Serien Bas är tänkt precis som namnet säger; den ska fungera som en bas för alla inredningar där man vill ha en nedtonad arketypisk och enhetlig belysning. Bas kan ses som lampmarknadens svar på klassiska vita underkläder!

Serien består av åtta olika modeller av armaturer i olika stolekar för bord, tak och vägg och är framtagen av Daniel Franzén och Adam Almquist för MarkslöjdBas kommer att lanseras i februari, men har redan nu väckt stort intresse.

Tänk vad veckorna har gått snabbt! Nu är vår långa härliga ledighet snart över. Dottern och jag får en extra ledig dag i morgon, eftersom det är studiedag i skolan. Sedan sätter det i gång på allvar igen!

Denna vecka är det åter igen dags för DesignTrade i Köpenhamn och jag ska försöka åka dit på torsdag. Bilder och reflektioner kommer så klart på bloggen!

Ha en riktigt fin vecka och start på det nya året!

Christina

2 svar på ”En kollektion helt i vitt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *