Ordning och reda på skrivbordet

Ett vackert svart träskrin pryder numera mitt skrivbord…

Det var förresten det som låg i påsen från Hay i Köpenhamn. Det var kärlek från första ögonkastet – både snyggt och praktiskt, och det gillar jag!

Skrinet öppnas och fälls ut som en liten verktygslåda och har olika fack för suddisar, gem, pennor och annat man kan tänkas behöva.

Det är bara att välja om man vill ha en sida utfälld, eller båda…

…eller kanske stänga skrinet helt…

Jag kan tänka mig att det också fungerar bra för förvaring av smycken som används ofta och som man vill ha lättillgängliga!

Pennorna, skalstocken och suddgummina kommer från Matton och Granit.

Ha en underbar dag!

Christina

5 svar på ”Ordning och reda på skrivbordet

  1. Hallåj i sommarvärmen! Hoppas du har det bra! Supersnyggt skrin Jag älskar skrin, lådor och förvaring av alla de slag…Granit är en favoritbutik! Jag minns när jag släpade hem min skrivbordsförvaring från Pottery Barn i USA 🙂 hihi…övervikt på planet..men vad gör man inte! Kramar C

  2. Hej Helene!
    Tyvärr, tror jag att det har utgått ur sortimentet (det var ju några år sedan jag köpte det). Du kan hitta Hays produkter i olika inredningsbutiker och på nätet. Det kan ju vara så att någon butik har det kvar. Sök på ”Hay återförsäljare” och orten där du bor, så kanske du hittar en återförsäljare nära dig där du kan fråga.
    Lycka till!

    Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *