På tur med islandshästar

I kväll känner jag mig helt salig. Jag har nämligen varit i Valleröd och ridit på islandshästar med min dotter och det var så himla mysigt! Jag är ju gammal hästtjej, men har inte suttit på hästryggen på många, många år och måste erkänna att jag var lite nervös innan. Men det gick bra, och hästarna är ju bara så söta. Vi var med på en två timmar lång uteritt i den vackra skånska naturen. Vi red genom skog och fårhagar (och såg urgulliga små lamm) till Klingavälsån, där hästarna fick svalka benen innan vi vände hemåt igen. Det blev mycket tölt och även ett par härliga galopper!

Kärlek…

Tyvärr har bloggen blivit lite lidande så här i lov- och semestertider, men jag lovar att uppdatera lite då och då även nu under sommaren. Följ mig gärna på Instagram – ambienti_inredning – där inläggen kommer lite tätare!

De senaste dagarnas Instabilder…

Under veckoslutets heta, soliga dagarna badade och solade vi på Lomma Beach (bilden visar ett litet lugnt hörn på en annars överfull strand…). I söndags jobbade jag för Våningen & Villan/JM i Skanör och passade på att äta italiensk frukost hos Da Aldo innan. När jag var inne i Malmö och gjorde lite ärenden i går, tog jag bilden med de vackra sommarblommorna på Stortorget. Och så söta Hvitur, som jag fick rida under två härliga timmar idag.

 Just nu regnar det ute och är värsta stormen! Det är bara att gilla läget…Jag ska göra en kopp te och krypa upp i soffan med några nya italienska magasin; Elle och Elle Decor.

Jag önskar er också en mysig kväll!

Christina

2 svar på ”På tur med islandshästar

    • Så tråkigt! Förstår verkligen att du saknar det! Men som tur är har man minnena kvar och ibland får man istället plocka fram dem och glädjas åt de härliga stunder som man har haft…
      Kram♡
      Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *