Dekorativ papperskonst

Jag var snabbt inne i Malmö i eftermiddags för att fixa håret och hamnade då mitt i Malmöfestivalen, som jag nästan hade glömt bort att det är den här veckan. Full rulle i hela stan och inte helt rätt dag att ta bilen in till city, upptäckte jag. Så är det när man bor på ”landet” i Lomma – ingen koll på läget! Annat var det då jag bodde och jobbade mitt i city – då levde man med festivalen hela veckan, vare sig man ville eller inte…

Temat för Malmöfestivalen är hållbarhet och det levande och förnyelsebara materialet PAPPER.

Detta tog sig bland annat uttryck i dekorativa och härliga konstverk som hängde utanför Form/Design Center på Hedmanska gården vid Lilla Torg…

Undrar vem som uppträder på den här scenen i kväll? Det ser mysigt ut…

Själv ska jag återgå till fredagsmyset här hemma…

Ha en riktigt skön helg!

Christina

Ett svar på ”Dekorativ papperskonst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *