Höstnyheter hos Iittala

Hoppas att ni har haft en skön helg!

Vi har hunnit med både lite ärenden, fix och städning här hemma och en utflykt idag…I eftermiddags tog vi en tur till mysiga och pittoreska Råå och promenerade längs stranden och åt glass i hamnen. Härligt att det fina vädret håller i sig!

I går var jag inne i Malmö igen och gjorde lite ärenden. Jag passade då på att kolla in Iittalas höstnyheter som nu finns i butik. Jag är riktigt sugen på de här fina förvaringslådorna, som skulle passa bra som sängbord hos oss. Vi har en låg Futon-säng och eftersom lådorna finns i olika storlekar och kan byggas på varandra är det lätt att variera höjden. Utmärkt!

Men bara fantasin sätter gränser för vad de kan användas till! Det är snyggt med bara en låda också, när den placeras på ett bord eller en bänk…

Här som en liten hallbyrå. Den grå filtväskan heter Meno och finns även den i olika storlekar…

Vakka förvaringslådor, finns i två storlekar, vit eller plywood (med träfärgad, grå eller gul underdel). I Malmö-butiken hade de skyltat med en vit och en träfärgad låda på varandra. Det var också snyggt! Lådorna är skapade av designduon Alto + Alto (Elina och Klaus Aalto).

Harri Koskinens snygga lykta Lantern finns nu som lampa i tre storlekar. Lampan Leimo (design Magnus Pettersen) med betongbotten och munblåst glas ger ett mysigt sken.

Ha en fin start på nya veckan!

Christina

Ett svar på ”Höstnyheter hos Iittala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *