Premiär för Flädie Miljö

Nu kan jag äntligen berätta om mitt samarbete med Flädie Möbler och fotografen och arkitekten Martin Hållö Spencer! Tillsammans lanserar vi nu Flädie Miljö

Tanken är att samla våra tre företags kompetenser under ett tak för att kunna erbjuda våra kunder integrerade tjänster inom möbler, inredning och bild.

Vi som står bakom Flädie Miljö är: Olof Larsson, Martin Hållö Spencer, jag själv och Carl Jonsson. 

Flädie Miljö kom till efter ett par lyckade möten mellan våra tre företag, då vi upptäckte att vi alla delar ett genuint intresse för bild, formgivning, möbeldesign och nyskapande inredning som håller över tiden. Vi är drivna lokala entreprenörer, hantverkare och kreatörer som verkligen brinner för och tror på det vi gör. Vi kom underfund med att om vi samlar vår kompetens och yrkesskicklighet under ett tak, skulle vi kunna erbjuda våra kunder så mycket mer. Och ganska snart föddes Flädie Miljö.

”Tillsammans vill vi skapa miljöer som berör – miljöer att leva, mötas, arbeta, inspireras, utvecklas, trivas och må bra i.”

Vi erbjuder alltifrån skräddarsydda möbler och inredningslösningar till visualisering av ett framtida boende eller arbetsmiljö – allt med en stark lokal hantverks- och miljöprofil. Kika gärna in på vår nya hemsida och läs mer om oss och vad vi kan erbjuda.

Vår gemensamma resa har just börjat och vi hoppas att du vill vara med på den!

Jag kommer att fortsätta att arbeta med egna inredningsuppdrag i Ambienti och det går även bra att kontakta mig direkt.

Ha en riktigt härlig dag!

Christina

2 svar på ”Premiär för Flädie Miljö

  1. Vad spännande! Vilket bra koncept för kunden, verkligen gynnsamt! Och kul samarbete för er inblandade. Kan vara gott med ett bollplank också för jag kan tänka mig att det kan vara ensamt ibland, nu har du ju fått kollegor! :). Önskar dig/ er all lycka till!
    Kram Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *