Vackert porslin från Casalinga

Hoppas att ni har haft en skön vecka!

Jag har tyvärr inte hunnit blogga den senaste veckan. Jag har jobbat vidare med det samarbete som jag har inlett med Flädie Möbler och fotografen Martin Hållö Spencer. Jag kommer att berätta mer om det här på bloggen nästa vecka, då vår gemensamma hemsida är klar om allt går enligt planerna…;-) Jag har också jobbat med ett annat roligt projekt som jag snart berättar mer om. Och i tisdags blev dotterns lilla kanin Vips akut magsjuk och slutade äta. Efter veterinärsbesök och röntgen, har det sedan varit fullt upp med matning och medicinering här hemma…Men nu är Vips pigg och glad igen, tack och lov! I morgon är det återbesök hos veterinären och förhoppningsvis är allt bra då. Se alltid till att försäkra era djur, stora som små! Det är ju så viktigt att de får snabb och rätt vård när de blir sjuka och det kan som bekant kosta en hel del.

I går hade vi en underbar sensommardag här och stranden fylldes snabbt av solande och badande. Själva nöjde vi oss med en cykeltur längs havet. Så härligt med sol och värme!

Men idag är det åter höstkänsla och då är det mysigt att tända ljus och duka fint inne. Här kommer tips på vackert porslin från danska Casalinga

Jag älskar de vackra enkla formerna, de harmoniska färgerna och toningarna. Det är snyggt att blanda de olika färgerna, eftersom de harmonierar så bra. Porslinet säljs bland annat via Illums Bolighus, men även i en rad andra butiker och webshoppar som ni hittar här.

Ha en riktigt skön söndagskväll!

Christina

Ett svar på ”Vackert porslin från Casalinga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *