Snabb rapport från DesignTrade

Det var en inspirerande dag på DesignTrade i Köpenhamn i går, även om det var en hel del som kändes bekant från mässan i höstas. Det var synd att en del utställare som var med då saknades den här gången; som HAY, Ferm Living, Tine K och DAY Home m fl.  Jag har tagit många bilder och visar här snabbt ett par favoriter, men sparar en del till senare inlägg!

Det är fortfarande mycket trä, naturmaterial, olika metaller, grafiska mönster och pasteller som dominerar. Framåt våren tror jag att vi kommer att få se lite klarare pasteller och mer silver igen. Det var uppiggande att se knoppar och vårblommor i skyltningarna!

Louise Roes monter var en av mina absoluta favoriter. Snygga färger och vackra detaljer som färgat brunt glas.

Ljuvliga pastellfärgade vaser hos Anne Black.

Vacker dukning med trä, glas och metaller i kombination hos Muubs & More.

Knoppar, härliga färger och snygga mönster hos Bungalow.

Det var roligt att hitta Karen Olzes och Gisa Wilkens produkter hos Mint Agentur. Jag skrev ju om dem i förra blogginlägget!

Jag var så klart tvungen att kolla in utställningen Tempo Italiano. Här kunde man hitta Fiat (kul, jag älskar ju min lilla 500!), cyklar från Bianchi, mattor från G.T.Design och stolar från Il Po Design.

Jag lyssnade även på ett intressant föredrag där Stefan Nilsson från Trendgruppen berättade om fem trender som kommer att dominera 2014. Mer om detta kommer snart här på bloggen!

Ha en riktigt skön fredag!

Christina

Ett svar på ”Snabb rapport från DesignTrade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *