Praktisk förvaring med många funktioner

När det är nytt år och på många sätt en nystart, är det skönt att passa på att rensa ut och städa i skåp och lådor. Bra förvaringsmöjligheter är a och o för att hålla ordning. Jag är särskilt svag för förvaringsmöbler med många olika funktioner.

Jag skulle därför vilja tipsa om den fina multifunktionella förvaringspallen Buck, som t ex kan rymma laddare, leksaker, böcker och annat smått och gått som man vill hålla ordning på och samtidigt fungera som pall eller bord.

Den är lika praktisk och snygg i vardagsrummet, sovrummet, köket, barnrummet som på balkongen. Bara fantasin sätter gränsen för användningsområdena!

Buck finns i två storlekar och i en rad olika färger som kan kombineras på olika sätt. Den är formgiven av den duktiga Berlinbaserade designern Karen Olze, som för övrigt är kusin till min sambo! Kika gärna in på hennes hemsida – där finns många fler snygga, praktiska, och finurliga produkter!

Buck är framtagen för tyska Pension für Produkte och kan beställas från deras webbshop.

Där hittar ni även Karen Olzes och Gisa Wilkens uderbara pizzabrickor i akaciaträ med olika djurmotiv…

Jag tycker att det är så fint när träets vackra ådringar blir en del av motivet. Brickan fungerar precis lika bra att servera ost eller något annat gott på tycker jag!

Ha en riktigt fin onsdag!

I morgon åker jag över sundet till DesignTrade i Köpenhamn…

Det ska bli härligt med lite ny inspiration som start på året!

Christina

Ett svar på ”Praktisk förvaring med många funktioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *