Snygga högtalare som mer än gärna får synas…

Grattis till alla fantastiska pappor idag på Fars Dag!

Vi åt en god farsdagsbrunch på mysiga Falsterbo Strandbad. Tyvärr var vädret inte det bästa (regnet öste ner), och det blev därför ingen härlig promenad längs havet efteråt som det var planerat. Vi fick åka hem och tända en brasa och fortsätta mysa istället!

Det här med tekniska apparater och högtalare är ju ett gissel och inte alltid (läs oftast inte!) så snyggt i ett harmoniskt och vackert inrett rum. På senare år har det ju som tur är kommit lite snyggare prylar på marknaden. Jag tycker att antingen försöker man att dölja dem så gott det går, eller så får de synas och då ska de vara små eller snygga och passa in i inredningen.

Högtalarna BeoPlay A9 från Bang & Olufsen är ju inte direkt små och diskreta, men väldigt snygga tycker jag.

De blir som en inredningsdetalj i sig och passar in i många olika inredningsstilar. Eftersom de är trådlösa är det lättplacerade och kan flyttas runt vid behov. De kräver dock en del yta för att komma till sin rätt.

Någon knappsats behövs inte; man sveper bara lätt med handen längs toppen på den så höjs volymen. Det enda man behöver är en mobil, en platta eller en musikspelare som streamar musiken. Nu kostar den ju visserligen en hel del, men det kan det kanske vara värt för att alla i familjen ska vara nöjda…

BeoPlay A9 kan fås i oilka färger och olika material på benen. Jag föredrar dock vit med ben i trä.

Ha en mysig söndagskväll och en bra start på den nya veckan!

Christina

2 svar på ”Snygga högtalare som mer än gärna får synas…

  1. Bang & Olufsen har alltid gjort snygga tekniska saker, men med stor prislapp! Och dom här var himla fina, jag gillar dom vita. Men jag tillhör dom som gärna döljer, avskyr tekniska prylar som tar stor plats och alla sladdar därtill. Själv har jag Sonos med bara en enhet (som jag ställt uppå ett skåp) och kanonbra ljud. Trådlöst också och man streamar genom mobilen eller datorn. Kan verkligen rekommenderas! 🙂
    Ha nu en fin vecka!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *