Besök hos Zara Home i Rom

Zara Home har öppnat sin första svenska butik nu i höst på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Eftersom jag inte har haft tillfälle att besöka den, passade jag istället på att kolla in sortimentet när vi var i Rom för ett par veckor sedan.

Jag hittade en del godbitar, bl a vackra plädar och fint sänglinne. En del av inredningsdetaljerna är dock lite för ”pråliga”, enligt min smak.

Det som jag verkligen tycker är värt ett besök är barnavdelningen, Zara Home Kids. Här hittar man ett stort sortiment med mycket sköna, fina textilier till bra priser. Jag fastnade för den neutrala färgskalan, där det går att kombinera mönster och material och matcha på många olika sätt…

Ha en riktigt fin tisdag!

Här hos oss öser regnet ner idag och jag hade helst stannat inne, men ska istället snart iväg på ridlektion med dottern. Det finns ju inget dåligt väder heter det, bara fel kläder – men jag vet inte om jag håller med riktigt!

Christina

2 svar på ”Besök hos Zara Home i Rom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *