Sommarlov, blåregn och allium…

Äntligen sommarlov och solen skiner!

Dottern njuter idag och vill bara ta det lugnt. Jag minns själv så väl den där speciella härliga känslan när sommarlovet började och man hade tio oändligt långa, sköna, lata veckor framför sig. Jag tycker att det är viktigt att få känna att man är riktigt ledig och får ta dagen som den kommer och inte ha inplanerade aktiviteter varje dag. Även om det naturligtvis också är roligt med olika utflykter, resor och upplevelser! Det gäller helt enkelt att hitta en bra balans, så att veckorna inte går alldeles för snabbt. Men vi börjar som sagt med att ta det lugnt (efter en intensiv avslutningsvecka och helgjobb för mig)…;-)

Själv njuter jag av allt som börjar blomma i trädgården. Blåregnsträdet är en favorit och det är så vackert ihop med allium som växer nedanför…

Jag försöker hålla mig till ett färgtema i trädgården för att hålla ihop den och skapa en lugn och harmonisk känsla. Den här årstiden är det vitt i kombination med blå, lila och rosa toner och jag väntar på att pionerna, rosorna och lavendeln ska slå ut!

Ha en riktigt härlig och solig vecka!

Christina

2 svar på ”Sommarlov, blåregn och allium…

  1. Jag är också svag för blått i trädgården och på altan! Allium är en favorit fast mina har försvunnit, säkert dött eller nåt!
    Visst är det viktig även för barnen att få vara lediga, bara vara! Många har minst en lika stressig tillvaro som vi vuxna i arbetslivet med både en, två och tre aktiviteter per vecka. Sommarlov och semester är ju till för rekreation. Och roligheter!
    Jag ser verkligen fram emot min semester som börjar om dryga två veckor! Härligt!
    Stor sol till dig med!
    Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *