Stockholm Aquatic – Så snyggt…!

Idag har Stelton lanserat Stockholm Aquatic, en kollektion vackra stilrena skålar och vaser formgivna av designduon Prins Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg.

Skålarna och vaserna är gjorda i aluminium och emalj och inspirationen till Aquatic (som är seriens första design) kommer från skärgården och havet. Det konstnärliga mönstret skiftar i Östersjöns blå nyanser och påminnner om vågorna som bryter på havet. Mönstret är handgjort och varje produkt är därför unik.

Jag gillar de rena vackra formerna och den lite japansk inspirerade stilen. Och så uppskattar jag att föremålen inte bara är vackra, utan även funktionella och till för att användas! De är lika snygga som solitär som i grupp och är även lätta att kombinera med andra föremål och serviser.

Kollektionen som består av tre vaser och fyra skålar i olika storlekar, säljs exklusivt på NK Glas, Porslin & Kök fram till den 2 mars, men släpps sedan i butiker i hela Sverige.

Stockholm Aquatic är den första designen i serien. Den andra designen, Stockholm Horizon, kommer att lanseras senare under året. Spännande!

Ha en fortsatt skön vecka!

Här nere i Skåne har sportlovet precis börjat. Dottern har ridlektioner inbokade nu i början av veckan, men sedan blir det nog en liten utflykt i slutet av veckan…

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *