Tavellist på plats

I går kom tavellisten bakom soffan äntligen upp!

Jag kommer troligen att växla bilderna på den efter årstid och humör. De som hamnade där nu föreställer min dotter som hoppar hopprep på en studsmatta och är tagna av min sambos bror. Jag läste precis i Feng Shui-skolan på Jannice Wistrands blogg Simplicity/Sköna Hem, att man enligt Feng Shui ska inreda vardagsrummet så personligt som möjligt och gärna omge sig med familjefoton. Så det passar ju bra!

Om ni tycker att listen sitter lite för högt, kan det bero på kameravinkeln och att ni inte ser hela rummet. Takhöjden är ca 2,60 m och det såg inte bra ut att sätta listen lägre. Annars placerar jag gärna tavlor lågt och tycker inte om när de ”svävar” upp mot taket.

Ni får se bättre bilder (ljuset var dåligt idag) och mer av rummet när jag har fått till detaljerna! Soffbordet är fortfarande träfärgat men jag funderar på att måla det i matt mörk grå/svart färg (eller köpa ett nytt).

Nu knackar det på dörren och jag måste ta emot en kuddleverans från Moltex åt en kund…

Ha en fin måndag!

Christina

Tavellisten är köpt på Rusta. Soffan kommer från Fogia, men tyget är från Ihreborn (typiskt mig att krångla till det), men Olsson & Gerthel i Malmö fixade det! Soffbord från Larsson Furniture. Golvlampa Costanza från Luceplan. Kuddarna i soffan kommer från Missoni Home, Ilva och Ylva Skarp (köpt hos Nydahl Inredning i Skanör). Ljusstake Design House Stockholm.

Ett svar på ”Tavellist på plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *