Tre inredningsbutiker i Karlskrona

I lördags, på väg hem från Kosta, hälsade vi på min mamma i Karlskrona. I Karlskrona finns det ett par riktigt bra inredningsbutiker som jag gärna besöker.

Den första som jag tar er med till är liro hemdesign & konstgalleri som drivs av kunniga Lisbeth Rosén. Söta butikshunden Lisa hälsar också gärna välkommen! Det är en mycket personlig och trevlig butik med konst, mycket glas, möbler, belysning, inredningsdetaljer och även en del mode. Jag inspireras av allt vackert glas och alla roliga inredningsdetaljer som finns i butiken…

(Tyvärr är bilderna inte så bra, eftersom jag bara hade mobilen med mig.)

Nästa butik som jag hade tänkt besöka var Blå skänken, en personlig liten butik med klassisk, välkänd svensk design. Det var tyvärr stängt när jag passerade, men jag kan absolut rekommendera er att titta in där när ni har vägarna förbi…Här har jag bland annat inhandlat en älskad kudde från Svenskt Tenn med Estrid Ericsons välkända elefanter.

Hos The Home Company finns de flesta välkända varumärken representerade och skyltningen är så vacker. Här kan man gå länge och inspireras! De har bytt lokaler för en tid sedan och jag tyckte om de inspirationsmoodboards som visar vägen upp till andra våningen där de finns…

Jag älskar också alla finna stilleben som finns i butiken. Jag tänkte återkomma till stilleben i ett senare inlägg.

Här kommer lite bilder som smakprov och inspiration…

Ha en bra onsdag!

Christina

2 svar på ”Tre inredningsbutiker i Karlskrona

  1. Vilka mysiga butiker, förstår att du passar på att titta in där! Och gillar citatet på väggen ”Take your pleasure seriously” – så sant 🙂

  2. Pingback: Nostalgi och inredning i Karlskrona | Ambienti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *