Utvalt från Northmodern…

Här kommer ytterligare några bilder från Northmodern i Köpenhamn som jag besökte i söndags. Liksom tidigare dominerar de naturliga materialen och färgskalan bestod av neutraler; mycket grå toner, rosa, grönt, turkosa toner, pasteller – ibland med någon klarare färg som accent. Hos en del utställare kunde man även se lite mustigare, varmare toner som den nya färgen Marsala. Mönstren är ofta geometriska.

Här följer ett litet urval med några av mina favoriter…

Marmor är fortfarande jätte stort och den vita marmorn får sällskap av marmor i vackra bruna, gröna och svarta toner. Nordstjerne har ett stort urval. Stolen Pina från Magis är en favorit; här i en lägre stoppad modell. Applicata visade en jätte snygg ny tidningshållare med detaljer i läder och trä. Urläcker (och skön!) gungstol i loungemodell hos Normann Copenhagen. Jag gillar också de praktiska och dekorativa puffarna!

Ferm Living har alltid snygga saker. Jag fastnade för servisen i en vacker grå ton som nästan skiftar i grönt. Växterna har flyttat upp på väggen! By wirth gör ”Design that loves growing old”…Urnygga hållare för almanacka, ljusstakar oh nyckelringar i trä med läderdetaljer. By mölle, som inte är svenskt som man kan tro när man hör namnet utan holländskt, gör underbara textilier i vackra toner och naturliga material.

En annan favorit är Lousie Roe som hade en vacker monter på mässan. Bilder därifrån kommer i ett separat inlägg!

Några designers sålde sina produkter i en speciell avdelning på mässan och jag köpte med mig hem ett par favoritsaker, som jag så klart kommer att visa så småningom…:)

Ha en riktigt skön onsdag!

Christina

2 svar på ”Utvalt från Northmodern…

 1. HEJ!
  Nu är jag äntligen igång med en ny blogg på blogg.se!
  Jag hoppas att mina gamla läsare men även nya hittar till mig.
  Tipsandstuff bloggen är som den låter, en himla massa tips på hur du förbättrar och har kul i din vardag.
  Inte allt för mycket text att läsa! 🙂

  Hoppas att vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *