Pantone Colour of the Year 2015

Pantone har just tillkännagivit att Marsala är utsedd till årets färg 2015…

Pantone korar varje år ”årets färg” baserat på avancerad forskning och färganalys av kommande trender och konsumentbehov som förutspås bli framträdande som design- och produktfärg.

Marsala är en jordnära färg som för tankarna till det syditalienska söta vinet och den ger en varm och karismatisk känsla. Färgen passar in i många olika inredningsstilar och gör sig bra i olika material. Jag tycker att den är jätte vacker och den är lätt att applicera till naturliga material och olika neutrala toner som många av oss har i våra hem. Den är så snygg till trä, marmor, betong och olika metaller. Men den är också läcker att kombinera med olika pasteller!

Vad tycker du om färgen?

Ha en skön torsdagskväll och en riktigt härlig fredag!:)

Jag ska snart ladda inför årets första julbord… Och i morgon bitti blir det lite egentid och lyx med skön yoga i Hälsans Rum i vackra Alnarpsparken. En härlig start på fredagen!

Christina

6 svar på ”Pantone Colour of the Year 2015

 1. Liebe Christina – wie geht es bei Euch?!?!
  War der ”Tag der offenen Tür” gut? Michael möchte gerne wissen, was das für ein rotes Ding – die liegende Vase mit Füßchen – auf Eurer Einladung ist.
  Ich glaube ja, dass es ein Sparschwein ist.

  Liebe Grüße von Michael und Annika

  • Hallo Annika!
   Danke, es geht uns gut!
   Und der ”Tag der offenen Tür” war erfolgreich – zwei Tage mit vielen netten Besuchern, viel Glögg und interessanten Gesprächen über Möbel und Einrichtung.
   Das rote Ding ist ein Kerzenhalter – Schwein ist schon richtig!;-) Leider aber ausverkauft, sonst wäre das vielleicht ein Weihnachtsgeschenk für Michael!!?
   Hoffe bei Euch auch alles Gut!:)
   Viele liebe Grüsse von uns 3,
   Christina

 2. Pingback: Dags att börja fulblogga? | Husligheter

 3. Pingback: Veckans tips – fina reafynd hos Ellos | Ambienti

 4. Pingback: Utvalt från Northmodern… | Ambienti

 5. Pingback: Pantone Colour of the Year 2016 | Ambienti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *