Vackra granar som inte barrar

TACK alla ni som besökte oss när vi hade Öppet Hus hos Flädie Möbler nu i helgen! Det blev två lyckade dagar med mycket glögg och många trevliga och givande samtal om möbler och inredning.

Jultävlingen där det gällde att känna igen fem olika träslag var klurig och det var endast ett fåtal som hade alla rätt. Bland de rätta svaren har vi nu dragit en vinnare som har gratulerats med ett presentkort på en inredningskonsultation från Ambienti. För er som deltog kan jag berätta att de rätta träslagen var: 1. En  2. Valnöt  3. Ek  4. Ask  5. Furu…Och Ambienti är det italienska ordet för ”miljöer”.

Jag älskar doften av gran och allra helst vill jag ha en äkta, traditionell gran till jul!

Men de här granarna tycker jag är väldigt vackra och dekorativa. Och de är ett bra alternativ om man av någon anledning inte har möjlighet att ha en riktig gran, t ex om man är allergisk eller i offentliga miljöer. Granarna kommer från det finska familjeföretaget Lovi och är designade av Anne Paso. De är gjorda i björk och kan fås helt naturella eller i färg, samt i en rad olika storlekar – alltifrån små dekorationsgranar till bordet, till en riktigt stor gran som mäter hela 180 cm på höjden. De allra största kostar visserligen en del, men de kan ju återanvändas år efter år…

Jag tycker att granen är vacker som den är, men det finns fina kulor att köpa till eller så klär man den med eget pynt!

Granarna kommer i byggsatser som man bygger ihop själv. Lovi har även en rad andra fina saker i trä som man också sätter ihop själv. Min dotter har en kul muminfigur som hon har fått i present en gång!

Ha en fortsatt fin och mysig första decembervecka!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *