Vår i luften!

Vågar vi hoppas på vår nu? Ute strålar solen, krokusarna tittar upp, det hörs fågelkvitter…och jag inbillar mig i alla fall att det är lite varmare i luften. Så skönt! Hoppas att det håller i sig nu.

I går var jag passande nog på vårmässa hos Input Interiör i Malmö – en mycket trevlig och givande mässa. Eftersom jag bland annat håller på att jobba med inredningen av ett kontor just nu och hade behov av att titta på tyger, mattor, ljudabsorbenter och en del annat var det ett perfekt tillfälle att träffa representanter från olika företag och jämföra färger och kvaliteter, diskutera olika lösningar och få inspiration och nya idéer. Dessutom har man ju tid att titta på nyheter och knyta kontakter på ett helt annat sätt än vid en större mässa som t ex möbelmässan i Stockholm.

Den duktiga blomsterdekoratören Anna Gouteva stod bakom mässans alla vackra blomsterarrangemang. Det här ljuvligt vackra vårarrangemanget välkomnade oss vid entrén. Och med den här bilden passar jag på att önska en riktigt trevlig helg!

 Nu ska jag skynda mig ut och njuta av solen en liten stund, innan det är dags för välbehövligt fredagsmys här hemma…

Christina

Ett svar på ”Vår i luften!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *