Vårkänslor, rosa toner och kuddtips…

Efter den varma och soliga helg som varit känns det verkligen att våren är här! Vi har vårstädat i trädgården – de sista kvarglömda löven och kvistarna har samlats upp, buskar, rosor och lavendel har beskurits och en ny rosspaljé har kommit på plats. Snödroppar, vintergäck, krokosar, scilla och minipåskliljor blommar om vartannat. Det är en vacker tid vi har framför oss och det gäller att passa på att njuta!

Bloggen har tyvärr fått stå tillbaka lite den senaste tiden – men är inte bortglömd för det! Det har varit fullt upp med kurs i bildbearbetning, olika projekt och spännande jobb som jag snart ska påbörja samt lite andra aktiviteter och pyssel här hemma.

Vårens rosa färgtrend passar mig perfekt och är lätt att lyfta in och addera som accent i en nordisk inredning i neutrala toner. Det kan räcka med en bukett rosa blommor och ett par detaljer som t ex en vacker kudde, en tavla eller en pläd.

Rosa är en behaglig och positiv färg att omge sig med och den symboliserar omsorg, medkänsla, romantik, kärlek och hopp. Den sägs inpirera och skapar varma och tröstande känslor.

Själv har jag adderat en ny snygg (och mycket prisvärd) kudde som jag kan tipsa om. Den kommer från danska Cozy Living och finns i olika färgställningar. Jag valde färgen Dusty Rose med en sida i rosa sammet och andra sidan i ljusgrått bomullstyg med vacker struktur. Både snygg och praktisk, eftersom kudden går att vända som man vill. Det är jätte fint även med den grå sidan framåt och det rosa som skymtar lite i kanterna.

Jag hittade kudden på Svenssons i Malmö.

Ha en fortsatt skön vecka!

Just nu är det gråmulet här, men förhoppningsvis hittar solen och värmen snart tillbaka igen…

Christina

Ett svar på ”Vårkänslor, rosa toner och kuddtips…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *