Alternativ julgran

Om du inte tycker om barr inne eller vill värna om miljön kanske den här granen är något för dig!

Granen är gjord helt i kartong i en stilren design och kan återanvändas år efter år. Om man kompletterar den med LED-ljus, lyser den effektfullt i favoritfärgen. Granen, Odenneboom, kommer från belgiska StudioBoon och är formgiven av designern Jeroen Boon. För den som föredrar träkänsla istället, finns Odenneboom även i björk eller svart MDF.

Själv föredrar jag en äkta traditionell gran med både barr och doft! Men jag tycker ändå att det här är ett bra alternativ t ex för allergiker eller i offentliga miljöer. Den är mycket snyggare och modernare än en plastgran, om man av någon anledning inte vill eller kan välja en äkta gran!

Ha en härlig onsdag!

Christina

3 svar på ”Alternativ julgran

  1. Klart man vill ha en äkta gran, fast jag gillar inte barrandet så jag köper alltid Kunsgran. Kul att det kommer alternativ (till plastgranar) för den allergiske och pappgranen var väldigt effektfull med belysningen bakom.
    Kram

  2. Jag älskar de äkta granarna och lukten från dem. Detta året så bor vi i Spanien och kommer att fira jul här. Utan gran dessvärre, fast här finns mycket annan vacker dekoration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *