Det enklaste är det vackraste

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig adventshelg!

Själv har jag varit med familjen uppe hos min mamma i Karlskrona och idag har vi bland annat ätit årets första julbord. Och det lär ju bli mer julmat och godsaker de närmaste veckorna…:)

I kväll har vi tänt det första adventsljuset och haft det mysigt här hemma. Jag är glad att jag hann köpa hyacinter och andra julblommor och fixa lite innan vi åkte. Det var så härligt att komma hem och tända ljusstakar och stjärnor och känna adventsstämningen. Borta bra men hemma bäst!

Jag tycker att det enklaste är det vackraste när det gäller julpynt. Blommor, kryddor, levande ljus och det naturen har att erbjuda är oftast det som ger den härligaste stämningen. Jag hittade de här två underbara bilderna hos Sköna Hem.

Ha nu en riktigt skön och mysig första decembervecka! Och tänk på att stressa mindre och njuta mer…

Christina

2 svar på ”Det enklaste är det vackraste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *