Som prinsessan på ärten

Idag viner stormen fortfarande och just nu är det snöflingor i luften. Hoppas att det lugnar sig snart! Även vid den här stormen har tegelpannor åkt ner från vårt tak och ett pilträd i trädgården hade brutits och lagt sig över gatan i morse – men så länge ingen människa kommer till skada går det ju an!

Idag på morgonen har vi firat Nikolaus här hemma. Det är en tysk tradition att St Nikolaus lägger godis i strumpan eller skon och eftersom min sambo är från Tyskland så firar vi det så klart! Alla traditioner som gör att man får presenter och godsaker är ju bra! 😉

Jag har har haft den här stolen i åtanke ett bra tag nu och har tänkt visa den på bloggen. Idag dök den upp i tankarna igen…

Den heter Stack och är framtagen av den Milanobaserade designstudion Skrivo för Contempo Italia. Den tilltalar mig på något vis för att den är både stilren och lekfull på samma gång. Jag undrar hur den är att sitta i? För mig för den tankarna till prinsessan på ärten med sina lager av dynor…

Och vem vill inte känna sig som en prinsessa ibland?

Ha en riktigt skön fredag!

Själv väntar jag på en spännande lampleverans från Calabaz till mig själv och en kund. Hoppas att den kommer innan jag ska följa med dottern till stallet…

…och hoppas att stormen hinner lägga sig tills dess!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *