Äntligen en snygg fitnessboll…

Gymboll, balansboll, fitnessboll, pilatesboll…kärt barn har många namn! Vi hade länge en stor grå boll i PVC som drog till sig massor av damm liggande i vårt sovrum. Utmärkt träning, men inte särskilt vacker! Äntligen finns det ett estetiskt och bra alternativ för hemmet eller kontoret.

Den snygga bollen i filttyg kommer från det tyska fitnessföretaget HOCK och är framtagen i samarbete med designbyrån AUF Design i Köln.

Fitnessbollarna ingår i VLUV Kollektion och finns i två storlekar och en rad olika färger. De här två matchar den vackra mattan Terrace från Linum.

Bollen är perfekt att ha vid skrivbordet och byta ut mot stolen emellanåt för att förebygga ryggproblem; stärka rygg och mage och förbättra stabilitet, hållning och balans. Tänk bara på att bollen ska vara i rätt sitthöjd (höften bör vara i samma höjd eller något högre än knät).

Ha en riktigt fin vecka!

Den här veckan är det Stockholm Design Week och i morgon öppnar Stockholm Furniture & Light Fair. Jag åker upp till Stockholm på torsdag och håller som bäst på att boka in lite möten och events för att kunna planera och utnyttja tiden på bästa sätt. Det är ju så mycket spännande att se och hinna med!

Men först lite jobb och annat på hemmaplan och nu ska jag snart åka in till Malmö på ett kvällsmöte…

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *