Höst i trädgården…

…nja, det känns inte riktigt så än. Rosorna blommar på nytt, vi plockar fortfarande smultron och klematisen som vi inte trodde hade överlevt platsbytet i trädgården har plötsligt fått liv…

Våra två nyplanterade äppleträd bär frukt. Det kommer ju inte att räcka till någon större äpplekaka, men ändå!

Solen skiner och värmen ska hålla i sig hela helgen. Kan det bli bättre i september? Njuter en stund i solen på terassen, där vår uppstammade lilla ros blommar för fullt…

Ni blir fler och fler som hittar hit till bloggen. Det glädjer mig verkligen! Tack också för alla fina kommentarer som ni lämnar! Ni vet väl att ni kan lämna en hälsning, även om ni inte har någon egen hemsida eller blogg? Det går jättebra att kommentera som ”Anonym” också.

Jag skulle så gärna vilja höra vad ni vill att jag ska skriva om här på bloggen; vilka ämnen jag ska ta upp och vilken typ av inlägg som ni helst läser…Fritt fram för önskemål, med andra ord!

Nu ska jag bege mig in till Malmö och luncha med en före detta arbetskamrat.

Ha en riktigt härlig fredag!

Christina

3 svar på ”Höst i trädgården…

  1. Underbart att vädret fortsätter trots att det är september.

    Jag gillar din blogg som den är, gillar att du bjuder på inredning, precis som du gör med några kloka ord till. Det var väldigt roligt att läsa om vad du gjort vad gäller jobb. Alltid kul att se från idé till färdigt. Jag tycker att du lyckats fånga din egen stil i bloggen.

    Inte jätte mycket hjälp kanske. Kram Nina

  2. Visst var det en fin helg, helt otrolig och oväntad för september. Dina bilder ser verkligen somriga ut, härligt!
    Jag har ju inte läst din blogg så länge men en sak som slagit mig är dina inlägg om möbler/produkter av tillverkare som jag inte hört om tidigare. Alltid kul men nytt!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *