Min bästa arbetsplats…

…är inte i arbetsrummet, utan här vid vårt matbord! Det kanske inte är den ergonomiskt bästa sittplatsen, men här trivs jag. Härifrån bloggar jag och arbetar vid datorn, eftersom jag jobbar mycket hemifrån. Här samlas oftast familjen också när vi är lediga; här umgås vi, äter, läser tidningar, ritar, pysslar och spelar spel…Det brukar ju ofta vara så att man samlas och trivs bäst i husets hjärta nära köket!

Idag njuter jag också av en vas med vackra pioner! Jag tycker att de är som underbarast när de är riktigt utslagna…

Nu är det ju inte så att jag inte har något arbetsrum…

Nej, då! Jag har lagt beslag på ett mysigt litet rum på ovanvåningen som skapades när vi byggde till vårt hus för ett par år sedan. Här är det fri utsikt över en äng där det brukar skutta omkring små vildkaniner. Det är ljust och härligt med öppet upp i nock med en fin takbjälke och litet trekantigt fönster som släpper in extra ljus. Jag har till och med en liten balkong…Ändå sitter jag helst här vid matbordet!

Bilder från arbetsrummet som också är ett kombinerat litet gästrum med futon soffa, visar jag en annan gång!

Hur ser din favoritarbetsplats ut (om du får välja)?

Ha en riktigt fin onsdag!

Christina

3 svar på ”Min bästa arbetsplats…

  1. Jag sitter gärna vid vår köksö eller om jag kvällsbloggar så blir det soffan. Kontoret använder jag knappt får dock se hur det blir när jag om en vecka byter jobb och ska utgå hemifrån. Kram kram

  2. Vad fint ni verkar ha det hemma! Jag hamnar också oftast vid matbordet. När vi flyttar hem ska jag ha kontor i källaren och försöka hålla mig dit, men det blir säkert köket en del med:)
    Kram Eva

  3. Pingback: En älskad stol från Zanotta | Ambienti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *