Missoni i soffan…

Som ni vet tycker jag mycket om Italien och italiensk design. Italienska Missonis vackra mönster har alltid tilltalat mig…

I somras inhandlade jag en kudde från Missoni Home på NK Inredning, eftersom jag tyckte att färgskalan var vacker och passade bra till vår grå soffa och inredning i övrigt. Kudden hamnade i soffans ena hörn för att jag skulle känna efter om färgerna var rätt…och där har den fått vara kvar sedan dess! En sjal i matchande färg fick göra den sällskap…

Nu när våren snart är på väg, känner jag för lite klarare färger och det lutar åt att kudden får flytta någon annanstans. Vad tycker ni?

Ibland är det inte så lätt med färger och mönster i hemmet, då får man helt enkelt prova och känna sig för…

Ett tips är att växla kuddar och plädar efter årstid. På hösten och vintern är det härligt med fårskinn och ylle, medan det känns fräscht med en bomullspläd i en fin färg framåt våren!

Ha en skön söndag!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *