På önskelistan…

Vi är lite sena med önskelistorna i vår familj i år, men nu börjar de falla på plats! Jag tycker att det är så roligt att ge klappar till nära och kära och skämma bort varandra lite extra vid jul, men naturligtvis är det ju stämningen och gemenskapen som är det allra viktigaste.

Min egen önskelista är som vanligt lång! Här är ett litet urval som kanske kan inspirera i jakten på den perfekta julklappen…

Art Sticker från Nynne Rosenvinge, halsband från Day, svartvit kudde från Missoni Home, kudde som går i ton med 2015 års Pantonefärg Marsala från Muuto, doftljus i vacker porslinsask från Fornasetti, svart nattlinne från Calvin Klein, parymen Dolce från Dolce Gabbana, vackra oljelampor i grått från Klong, lyxiga vita ekologiska frottéhandukar från Vipp och favoritstolen Paul Kjaerholms PK22 från Fritz Hansen.

Hoppas att tomten är snäll i år också! En PK22 kommer troligen inte att ligga i säcken, men önska och drömma kan man ju alltid göra…;)

Ha en fortsatt skön vecka!

Vi har en gråmulen morgon, men tack och lov inget regn. Jag ska snart åka in till Malmö för lite tjejsnack och lunch med en väninna – japanskt blir det!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *