Sköna sommardagar i Skanör

Måndag och ny vecka – och idag gissar jag att det är många som börjar jobba igen efter semestern, kanske med lite blandade känslor. Jag har själv varit ledig mycket i sommar men jobbat lite mellan varven (så blir det ju ofta när man är egenföretagare) och fortsätter så ett tag till.

Veckan som har gått har bjudit på lite blandade aktiviteter – reashopping, en utflykt till Skanör, windsurfing här i Lomma, källar- och förrådsstädning, promenader och cykelturer, slappa dagar hemma och så jobb för min del igår.

Skanör är så mysigt – en riktig idyll som vi gärna åker till, egentligen året om, men speciellt nu på sommaren. Stranden är ju bara så fin och bästa stället att bada på tycker jag (även om vi är bortskämda med en fin strand här i Lomma också). Och det är så vackert med alla små badhytter i sanddynerna. När vi var i Skanör nu i veckan blev det inget bad, men en promenad på stranden och bland de fina gathusen och de små butikerna i byn. Det är så pittoreskt med alla rosor, lavendel och stockrosor som blommar just nu. Vi avslutade med ett besök hos da Aldo och njöt av super goda pizzor i skön italiensk atmosfär. Hos da Aldo hittar man också den bästa italienska glassen. Tyvärr är det bara öppet under sommarsäsongen, så det gäller att passa på!

Ha en riktigt fin augustivecka!

Dottern och jag ska åka upp till min mamma i Karlskrona ett par dagar och hoppas på mer sol och att sommaren dröjer sig kvar ett tag till…

Christina

Ett svar på ”Sköna sommardagar i Skanör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *