Trädgårdsglädje och roskärlek…

Å, så härligt med med semester! Även om det nog är fler än jag som hade hoppats på lite mer värme, har veckan som gått varit skön och bjudit på en hel del sol. Det är en underbar tid i trädgården just nu och rosorna och lavendeln blommar som bäst…

 

Den vita rosen är en uppstammad Schneewittchen som växer bredvid lavendeln vid trädäcket. Bilden är tagen på morgonen efter nattens regn och ett par vattendroppar syns fortfarande på bladen…Den rosa rosen är en nyplanterad klätterros som heter Awakening  som växer i en spalje bredvid jasminbuskar, daggkåpa och hassel vid staket mot grannen. Och så ett litet betongbad till småfåglarna som jag har köpt hos Ting Ute & Inne för ett par år sedan. Den lilla fågeln som sitter på är ny och kommer från Ekbacken 939 här i Lomma.

Ni som följer mig på instagram, ambienti_inredning, känner säkert igen de flesta bilderna!

Förutom att koppla av och fixa i trädgården har det blivit en hel del strandhäng (både här i Lomma och i Skanör). Veckan har bjudit på bra surfvindar och även jag har stått på en vindsurfingbräda…Älskar det!:) Och så har dottern och jag badat i de härliga vågorna!

Nu hoppas vi på lite bättre väder än prognosen visar för veckan som kommer. Shopping, en Österlenutflykt och lite annat smått och gott står på schemat…och så varvar jag ledigheten med en del jobb också!

Ha en riktigt mysig vecka!

Christina

2 svar på ”Trädgårdsglädje och roskärlek…

  1. Så vackra rosor, särskilt den vita som jag vet hur rikligt den kan blomma!
    Ja, visst är vädret tråkigt! Här har vi haft rena rama hösten idag, regnigt och kallt! Det känns som man ingen sommar haft alls och jag kan räkna på en handen de gånger vi suttit ute. Endast en gång har vi kunnat lägga dynorna i soffan. Och bada finns inte på kartan! Och så är det bara en vecka kvar av semestern… ojojoj! Det blir en lååång höst!
    Skämt åsido… man får göra det bästa av det och semestermysa på annat sätt! Imorgon blir det shopping för min del!
    Ha nu en fin vecka, du med!
    Kram Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *