Vacker och stämningsskapande utebelysning…

Förhoppningsvis kommer den riktiga sommarvärmen snart! Jag längtar så efter ljumma kvällar i trädgården och det kan ju inte fortsätta att vara så här kyligt nu när vi snart är inne i juni månad…

När man har lagt mycket energi och resurser på att skapa en härlig balkong, en fin husfasad eller en vacker trädgård, är en välbalanserad utomhusbelysning det som verkligen sätter pricken över i. Det är viktigt att ha bra ljus vid entréer, gångar och uppfarter, men glöm inte bort det stämningsskapande ljuset!

De här mjukt formade lamporna är vackra och ger ett behagligt sken…

Lamporna heter Mimo och är inspirerade av mjuka stenar som har slipats av vågorna. De kommer från det småländska belysningsföretaget Calabaz.

Det som gör dem perfekta för balkongen eller trädgården är att de är trådlösa, uppladdningsbara och till och med flyter på vatten. Men de passar egentligen lika bra inomhus. Eftersom lamporna utnyttjar LED-tekniken, blir de inte varma och passar därför utmärkt i till exempel barnrum.

Mina egna lampor sprider ett fint ljus på trappstegen mellan våra två vardagsrum, men flyttas ut på trädäcket på sommarkvällarna.

Mimo finns i storlekarna S, M och L och säljs både enskilt och i pack om alla tre. Priset är 4 495 kr inkl. moms för tre lampor i olika storlekar.*

Ni får gärna höra av er till mig, om ni är intresserade av att köpa Mimo eller några andra av Calabaz snygga lampor! Om ni bor här i trakterna, är ni välkomna att komma förbi och titta på dem. Maila mig i så fall på info@ambienti.se

Om ni refererar till blogginlägget när ni kontaktar mig, lämnar jag 10 % rabatt på köpet (frakt ingår, gäller Lomma med omnejd).

Ha en fortsatt skön vecka!

Christina

* Med reservation för eventuella prisändringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *