En skuggig plats i trädgården…

Nu i eftermiddag öser regnet ner hos oss och vi håller oss inne och pysslar, tittar på film, läser och just nu medan jag passar på att blogga lite spelas det Wii…;-)

Det känns faktiskt ganska skönt att bara få vara inne och mysa. Vi har ju verkligen inte haft många sådana här dagar den senaste tiden. Den svenska sommaren har ju bjudit på sin allra bästa sida och varit helt fantastisk i år!

Vår lilla uteplats längst ner i trädgården fick sig en ansiktslyftning med nytt singel, gångstenar och växter förra sommaren (inlägget om det hittar ni här) och har utnyttjats flitigt i det soliga vädret, eftersom det är svalkande skugga här framåt eftermiddagen…

Och även om jag älskar solen  är det skönt att söka sig till skuggan ibland. Många strävar efter att skapa så soliga uteplatser som möjligt i sin trädgård, men jag tycker att det är viktigt med variation. Försök att skapa olika rum som ge såväl sol, halvskugga som skugga vid olika tider på dagen, om du har möjlighet.

Ha nu en fortsatt skön helg!

Nästa vecka börjar jag jobba så smått igen och då blir det förhoppningsvis lite flitigare uppdatering här på bloggen också!

Christina

Ett svar på ”En skuggig plats i trädgården…

  1. Otroligt vacker plats & visst är det härligt med skuggig plats ibland – Särskilt denna sommar som bjudit på så’n tropisk värme & det är skönt att äta i skuggan 🙂

    Ha en fortsatt fin Lördag/Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *