Tulpankärlek…

I helgen har vi äntligen kastat ut granen och plockat undan julsakerna här hemma. Bara några ljusslingor och stjärnor har fått vara kvar för att lysa upp lite i januarimörkret.

Jag har märkt att många plockar bort julsakerna så fort julhelgen är över. Jag tillhör dock dem som gärna drar ut på det och tycker att det är så mysigt med julstämningen. Och officiellt är det ju inte förrän i morgon som julen ”ska ut”…;-)

Den bästa den här tiden på året är alla fräscha tulpaner och andra vårlökar. De piggar verkligen upp när det är gråmulet och trist som idag. Jag älskar att frossa i dem och lökarna sparar jag och planterar ut i trädgården på hösten.

Jag valde ljust rosa tulpaner (rosa är ju för övrigt en av årets färger 2016 enligt Pantone) och här samsas de med några av mina favoritsaker…

Alvar Aalto vas Iittala, doftljus Fornasetti och skålrik ur serien Svenska Djur designad av Bernadotte & Kylberg för Gustavsbergs Porslinsfabrik. Pappersstjärnorna har min älskade dotter gjort. Brickbord från Design House Stockholm.

Ha nu en riktigt skön vecka…och njut av alla vackra tulpaner!

Här är det vårplanering som gäller i eftermiddag…

Christina

Ett svar på ”Tulpankärlek…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *