Vart tog våren vägen?

Ute stormar det och i nästa vecka ska det bli minusgrader enligt väderprognosen…Huu! Jag som trodde att våren var på väg!

Lite vårblommor inne piggar upp…

Som många andra, har vi mest neutrala färgtoner i hemmet – svart, vitt, gråtoner och olika träslag. Då är det fint med blommor i färg. Det är också ett bra sätt att prova om man trivs med en färg som accentfärg, innan man lyfter in den i inredningen mer permanent och kanske satsar på en matta, kudde, lampa eller vad det nu kan vara.

De här bilderna är tagna i vårt tv-rum, som egentligen är en del av vårt vardagsrum. Det ligger i den nya delen av huset som saknar källare under. Därför har vi en nivåskillnad på tre trappsteg mellan rummen. Jag tycker att nivåskillnaden ger karaktär åt huset.

Soffan är en hörnsoffa, Karlstad från Ikea. Det praktiska brickbordet kommer från Design House Stockholm och finns i två höjder. Detta är det lägre bordet. Det lite högre har vi som sidobord bredvid soffan, men flyttar fram vid behov. Mattan kommer från Ilva och kuddarna från Svenskt Tenn respektive Kudde & Kandelaber här i Lomma.

Nu ska vi tända en brasa, mysa och titta på Mello!

Jag önskar er en riktigt mysig lördagskväll och en skön söndag!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *